ایمنی مواد غذایی یک چالش اصلی برای هر کسب و کار یا مشتری مواد غذایی است، اما بسیاری از گواهینامه های ایمنی این صنعت می توانند به حل این مشکل کمک کنند. این گواهی ها و استانداردها از یک سو، به لطف به حداقل رساندن خطرات اصلی مواد غذایی و ایجاد شفافیت بیشتر به نفع کارخانه تولیدی یا سازمان است و از سوی دیگر، امنیت بیشتری را هم برای مشتریان و هم برای مصرف کننده نهایی فراهم می کند.
دپارتمان چالتافارم چندین گواهینامه و استاندارد داخلی و بین المللی از جمله تاییدیه حلال، IRI Standard ،GMP ،HACCP ،ISO 22000:2018 ،ISO 9000:2015 ،ISO 10002:2019 را دریافت کرده است.
با در نظر گرفتن کمبود منابع آب کشور و نگاه زیست محیطی در کل زنجیره، مصرف کمتر آب در بخش کشاورزی و افزایش بهره وری آب توسط بازچرخانی هوشمندانه آن در این مجموعه، ساختارهای سنتی در بخش کشت و صنعت را دست خوش تغییرات اساسی کرده است.
در مجموعه شمه شیر با توجه به پایش منظم دامداری ها و تعیین استاندارد داخلی سختگیرانه بر روی شیرخام ورودی کارخانه، میزان افلاتوکسین شیرخشک تولیدی بسیار پایین تر از استاندارد ملی تعیین شده برای شیرخشک می باشد. به طوری که در آزمایش های مکرری که بر روی شیر خشک های تولیدی انجام شده است میزان آفلاتوکسین M1 از عدد ۰.۰۷ PPB تجاوز نکرده است.
کنترل کیفیت حین فرایند و آزمایش های مختلف و فراتر از الزامات استاندارد ایران بر روی محصول تولید شده، قدم مهمی در راستای تکمیل زنجیره کیفیتی می باشد. به طوریکه استاندارد داخلی در نظر گرفته شده برای شیرخشک های تولیدی در این مجموعه همسطح با شیرخشک پایه نوزاد می باشد.
با استفاده از شیر با کیفیت بالا و تحت کنترل استانداردهای QC، پروتئین پودر شیر خشک اسکیم چالتا فارم بیش از ۳۴ درصد بوده و TPC آن کمتر از ۱۰۰۰۰ می باشد که این موضوع باعث شده پودر شیر خشک چالتا فارم قابل مقایسه با تولیدکنندگان اتحادیه اروپا با کیفیت بالا قرار گیرد.