خواص عملکردی پودر شیر خشک کامل
چندین خواص مطلوب با افزودن پودر شیر خشک کامل به فرمولاسیون غذایی حاصل می شود.
پودر شیر خشک کامل صنعتی (WMP) با حذف آب از شیر کامل پاستوریزه و همگن از طریق فرآیندهای تبخیر و خشک کردن اسپری به دست می آید. شیرخشک کامل از شیر طبیعی گاو به دست می آید. این ماده مغذی، مقرون به صرفه و در عملکرد بسیار مفید است. این پودر شیر خشک می تواند مشخصات غذایی یک محصول غذایی را بهبود بخشد و ویتامین و مواد معدنی را تقویت کند. طیف وسیعی از کاربردها در صنعت شیرینیسازی، از جمله برای شکلات، تافی و شیرینیهای کاراملی، بستنی، نوشیدنیهای شیری، تاپینگها و آیسینگها، دستور پخت غذاهای مختلف، شیر خشک مخصوص نوزادان، غلات صبحانه، سوپها و سسها، سفید کننده ها، محصولات نانوایی و قهوه است.
برای پروسه های بیشتر، اجزای اصلی شیر، یعنی چربی شیر، پروتئین ها و قند شیر، لاکتوز، احتمالاً از اهمیت بالایی برخوردار هستند، زیرا بیشتر خواص عملکردی با این ترکیبات است. با این حال، این بدان معنا نیست که اجزای دیگر، مانند کلسیم و فسفات، از نظر عملکردی مهم نیستند. بنابراین، چندین ویژگی مطلوب با افزودن پودر شیر خشک کامل صنعتی به فرمولاسیون مواد غذایی حاصل می شود.
بیشتر بخوانیم:
پودر شیر کامل، حصول لبنی مغذی و همه کاره
اتصال آب / هیدراتاسیون:
ظرفیت نگهداری آب در پروتئین های شیر کامل باعث ایجاد بافت بهتر در محصولات پخته شده می شود و به حفظ کیفیت نگهداری آنها کمک می کند. ویژگیهای چربی مانند را در محصولات فراهم کرده و امکان کاهش محتوای چربی را فراهم میکند. برای خمیرها و مخلوط های کیک غنی شده، WMP را می توان با شکر و شیرین کننده خامه ای کرد. به دلیل خواص عملکردی مرطوب کننده لاکتوز موجود در شیرخشک کامل، بافت محصول را با ایجاد محصولی مرطوب بهبود می بخشد. می توان از آن در محصولات پخته شده، شیرینی ها، لبنیات / شیر نوترکیب، نوشیدنی ها، غذاهای آماده و گوشت استفاده کرد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه،
قهوه ای شدن/رنگ:
لاکتوز و پروتئینهای موجود در WMP با سایر قندها در حین پخت واکنش نشان میدهند. رنگ قهوه ای و طعم کاراملی مطلوبی به انواع شیرینی ها و دسرها می دهد. رنگ محصولات مانند سس ها و سوپ ها را افزایش می دهد.
می توان از آن در محصولات پخته شده، شیرینی ها، لبنیات/شیر ترکیبی، نوشیدنی های مغذی، غذاهای آماده، سس ها و سوپ ها و سس های سالاد استفاده کرد.
امولسیون سازی:
پروتئین های شیر کامل به عنوان واسط روغن/آب برای تشکیل و تثبیت امولسیون های چربی عمل می کنند. از تشکیل یک توده بزرگ در گلبول های چربی جلوگیری می کند و ظاهر محصول را بهبود می بخشد. می توان از آن به عنوان یک ماده امولسیون کننده طبیعی استفاده کرد. این خاصیت به ویژه در محصولات پخته شده، شیرینی ها، لبنیات/شیر ترکیبی، گوشت، نوشیدنی های مغذی، غذاهای آماده مفید است.
ایجاد فوم، کف و هوادهی:
پروتئین های شیر کامل به عنوان رابط هوا/آب عمل می کنند. خواص کف را حفظ می کند که جذابیت بصری محصول نهایی و همچنین طعم و بافت را افزایش می دهد. این ویژگی به ویژه برای انواع محصولات پخته شده (مرنگ و کیک های خاص)، شیرینی ها، لبنیات/شیر ترکیبی و نوشیدنی های مغذی مطلوب است.
ژل شدن/ضخیم شدن:
پروتئین های شیر کامل و لاکتوز ظرفیت نگهداری آب بالایی را نشان می دهند که از طریق غلیظ شدن و ژل شدن بر ویسکوزیته تأثیر می گذارد. این به ایجاد بافت خامه ای کمک می کند و جذابیت مشتری را برای محصولات کم چرب افزایش می دهد. می توان از آن در انواع دسرها مانند کاستارد، پودینگ، شیرینی پزی و ماست های ست استفاده کرد.
پراکندگی:
برخی از شیرخشک ها به خوبی در فرایند سیستم های غذایی پراکنده می شوند. از رسوب در نوشیدنی ها، سوپ ها و سس ها جلوگیری می کند. همچنین، می توان از آن در نانوایی ها، نوشیدنی ها، شیرینی ها، دسرهای منجمد، شیر خشک، سوپ و سس، ماست استفاده کرد. برای اطلاعات بیشتر درباره پراکندگی پودر شیر خشک پرچرب در آب، تاثیر چربی و پروتئین بر پراکندگی پودر شیر را مطالعه کنید.
به طور کلی پودر شیر خشک دارای طیف گسترده ای از ویژگی ها می باشد، که می توانید درباره آن در "شش ویژگی تایید شده علمی پودر شیر خشک" بیشتر بدانید.
#پودرشیرخشک_کامل_صنعتی_چالتافارم #پودر_شیرخشک_صنعتی_ایران #عرضه_پودرشیرخشک_پرچرب_صنعتی |