hotline

98-9208004941+24/7 مرکز پشتیبانی

دپارتمان صادرات لبنیات و پودرهای لبنی چالتافارم

Agglomerated Milk Powder

پودر شیر خشک آگلومره شده یا دانه دار، یک پودر محلول است که با فناوری انباشتگی و خشک کردن شیر تازه پاستوریزه با اسپری تهیه می شود. چسبندگی سطحی ذرات پودر به دمای سطح در طول خشک شدن، محتوای آب و ترکیب (کربوهیدرات ها، چربی ها) بستگی دارد. هنگامی که سطح به حالت چسبندگی می رسد، برخورد با ذرات دیگر بسته به سرعت، نیرو، زاویه و زمان تماس بین ذرات پودر می تواند منجر به تراکم شود. انباشتگی منجر به ادغام بیشتر هوا بین ذرات پودر می شود. در طول بازسازی، این هوا با آب جایگزین می شود و در نتیجه آگلومره ها به راحتی پراکنده شده و به سرعت حل می شوند. جریان پذیری انواع پودرها به اثر ترکیبی ساختار اولیه (پراکندگی) و ثانویه (آگلومره) بستگی دارد.
تولید کنندگان پودرشیر خشک صنعتی تمایل به پودرهایی با جریان آزاد و عدم وجود گرد و غبار دارند به گونه ای که کار با پودرها را تسهیل کند. هر دو الزامات با استفاده از تجمع پودرهای غذایی برآورده می شوند. به طور کلی، تجمع ذرات یا آگلومراسیون را می توان به عنوان فرآیندی تعریف کرد که طی آن ذرات اولیه به یکدیگر متصل می شوند تا ذرات متخلخل ثانویه بزرگتر (کنگلومراها) تشکیل شوند. آگلومراها دارای ساختارهای درشت و باز هستند که از 0.1 تا 3 میلی متر متغیر است. انباشتگی، پراکندگی محصولات تشکیل شده را که در آب سرد یا گرم به طور یکنواخت خیس می شوند، بهبود می بخشد. تراکم پودر یا آگلومراسیون پس از خشک کردن اسپری برای بدست آوردن ذرات بزرگتر (50 تا 80 میکرومتر در پودرهای معمولی تا 250 تا 500 میکرومتر در پودرهای آگلومره) با توزیع مناسب به منظور بهبود جریان پذیری و برای تغییر ساختار ذرات (تخلخل) برای به دست آوردن خواص فوری بودن استفاده می شود. در خشک کن اسپری، تجمع یا آگلومراسیون می تواند در داخل اسپری یک اتمایزر، بین اسپری های اتمایزرهای مختلف و بین اسپری ها و مواد خشک وارد شده به محفظه خشک کن (مانند بازگشت ذرات با قطر کمتر از 100 میکرومتر) انجام شود. تکنیک اخیر اغلب مؤثرترین راه برای دستیابی و کنترل تراکم است. تجمع یا آگلومراسیون پودرهای خشک شده با اسپری در خارج از محفظه خشک کن در یک بستر سیال انجام می شود، جایی که سطح ذرات با آب پاشیده شده خیس می شود. برای اطلاعات بیشتر از پودر شیر خشک آگلومره پایدار فرادما، به مقاله SMP HHHS مراجعه کنید.

agglomeration of powdered milk

در فرآیند تراکم، سطح ذرات پودر شیر به دو روش مرطوب می شود:

1. سطح تک تک ذرات خشک به دلیل متراکم شدن بخار آب روی ذرات سردتر خیس می شود و در نتیجه چسبندگی مورد نیاز برای تجمع ایجاد می شود. اگر ذرات در معرض ضربه مکانیکی کافی قرار گیرند، تجمع بعدی انجام خواهد شد.
2. ذرات پودر با قطرات مایع اتمیزه شده توسط نازل یا اتمایزر چرخشی در حالی که در هوا معلق هستند خیس می شوند.
از آنجایی که پودر مورد استفاده برای تجمع مجدد مرطوب می شود تا مشخصه سطح مورد نظر برای چسبندگی بهینه به دست آید، این رطوبت اضافی باید دوباره تبخیر شود تا به رطوبت مشخص شده برسد. همچنین، مانند خشک کردن مجدد، خنک سازی در یک ویبرو فلوایدایزر به بهترین وجه انجام می شود. سپس در مرحله بعد توزیع اندازه رخ می دهد. معمولاً یک نیاز کاملاً تعریف شده برای توزیع اندازه آگلومرای پودر نهایی وجود دارد. بنابراین لازم است پودر را الک کنید. این کار در یک الک با دو اندازه توری مختلف که بالای یکدیگر قرار گرفته اند انجام می شود. بنابراین، می توان هرگونه آگلومرا/ توده هایی را که در محصول نهایی بیش از حد بزرگ در نظر گرفته می شوند، حذف کرد. این کسر بزرگ ممکن است آسیاب شود و به فرآیند بازگردانده شود. این امر باعث ایجاد خوشه ای از ذرات در سنگدانه های اسفنجی شل با چگالی کم (معروف به آگلومره / کنگلومرا / گرانول) می شود که آزادانه جریان می یابد و به راحتی در آب سرد پراکنده می شود، زیرا آب به ساختار اسفنجی این سنگدانه ها نفوذ می کند و به آنها اجازه می دهد غوطه ور و پراکنده شوند.

برای ارتباط با دپارتمان صادرات لبنی چالتافارم به بخش ارتباط با ما مراجعه کنید.

#پودرشیر_خشک_صنعتی_ایران #پودرشیر_صنعتی_چالتافارم